Kavitacija in radiofrekvenca
nekirurška liposukcija z ultrazvokom in radio frekvenco

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, optimizacije spletne strani in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ZEKom-1 je v pravni red prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Zasebnost uporabnikov je za nas zelo pomembna, zato si prizadevamo, da uporabnikom ponudimo vse informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo na naših spletnih straneh , da omogočimo boljše delovanje spletnih strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.

Pridobljene informacije in podatke bomo skrbno varovali ter jih uporabljali izključno za potrebe izvajanja storitev.

1. O piškotkih
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

2. Kaj so piškotki?
So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

3. Zakaj so piškotki potrebni?
So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene
za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani
za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)
Visoka stopnja celulita, zmanjšanje obsega maščobnega tkiva z uporabo najkakovostnejše glave, ki strelja s 40.000Hz ultrazvočnimi signali, ki po vstopu v telo dražijo maščobne celice s trenjem, dosežemo razgradnjo maščobni celic, izpust toplotne energije, in izločanje vode kar se vidi na krčenju maščobnih celic.

Raztopimo debelost, dreniramo limfno tkivo, napnemo kožo in povečamo elastičnost kože Za najboljše rezultate je potrebna najnaprednejša tehnika. Tako lahko RF tehnika in energija prodreta neposredno do globoko zakoreninjenega celulita.

S ciljno usmerjenostjo doseže Radio Frekvenca maščobne celice katere so v hitrem aktivnem stanju, kar povzroči nastanek trenja, ki proizvaja toploto in jo konstantno veča. Učinek raztapljanja celulita se kaže v izločanji znoja skozi žleze, jetrne klobase in kroženjem limfnega sistema, kakor tudi z izpustom odvečne maščobe in toksinov iz telesa.
Opravljene so bile številne študije in nobena ni pokazala nobenih stranskih učinkov. Kljub temu pa se kavitacija odsvetuje pri vseh akutnih boleznih, boleznih jeter, težavah s strjevanjem krvi, pri osebah s srčnim spodbujevalnikom in pri nosečnicah.Damijan Gorjup s.p., Groharjeva ulica 1a, 3000 Celje, telefon 059 019 314, gsm 031 311 004
Pišite nam (odprlo se vam bo okno v vašem programu za elektronsko pošto)